Ikke-kategoriseret,  Rejser,  Sommerferie

Italien

Gardasøen er Italiens største sø. Den ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano. Den blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Gardasøen er en stor turistmagnet med mange hoteller og campingpladser langs bredden; hvilket gør det til et populært rejsemål for danskerne.

Camping Village Du Parc ved bredden af Gardasøen (den tættest på Lazise) er en historisk familiedrevet struktur ved søens venetianske bred. vi tilbyder vores gæster en uforglemmelig ferie i søens frodige natur.

Camping Du Parc ligger i Lazise, blot 500 m fra Gardasøens bred og ​​5 minutters kørsel fra byens centrum. Der tilbydes gratis WiFi og gratis parkering. Du Parc har privat strand, pool med hydromassage samt rekreative og sportslige aktiviteter.

Alle lejlighederne og mobil homes har fladskærms-tv med satellitkanaler og veludstyret tekøkken med køleskab og komfur. Nogle af dem har desuden mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Samtlige værelser har trægulv og klassisk indretning.

Restauranten serverer middelhavskøkken hver dag, og gæsterne kan bestille morgenmad. Der er også en bar og et minimarked, som er åben dagligt, så gæsterne kan købe campingartikler og fødevarer.

Togstationen Pescheria del Garda ligger 8 km fra Camping du Parc. Der er 25 minutters kørsel til Verona.

Priser fra 2.125,00 kr pr. person ved 4 personer i perioden 17-6-2023 / 24-6-2023.

For mere info. kontakt på mail: nordogsydrejser@gmail.com

Med venlig hilsen

Nord & Syd Rejser