«

»

Sommerferie i Kroatien Fra kun 5.975 kr. i 14 dage*

Camping Lanterna, Porec

Den store camping Lanterna ligger 12 km nord for badebyen Porec, på et skrånende område. Klippe- og småstensstranden langs med pladsen er omkring tre km lang.Denne plads har masser af faciliteter, f.eks. et supermarked, flere restauranter, barer hvor I kan nyde kølige drinks samt et pizzaria. Hvad mener I om havudsigt mens I nyder jeres måltid?

Den store lavvandede saltvandspool med muntre farver på bunden er et ideelt legeparadis for børnene og ligger direkte ved havet. Selvfølgelig arrangeres der underholdning til børnene. De kommer bestemt ikke til at kede sig her.Der er masser af sportsmuligheder.

At svømme i det skønne Adriaterhav er oplagt, men at hoppe på trampolin, stå på vandski, surfe, spille volleyball, tennis og endda cykle er også muligt her.

Porec og vandsjov hører sammen. Det er en af de største attraktioner på Istrien. Nyd denne smukke halvø på grænsen mellem Italien og Balkanlandene.Selvom den smukke by Trieste ligger i Italien, kan byens historie som selvstyrende, uafhængig stat stadig ses her. Bestemt et besøg værd.Lige syd for ligger Koper i Slovenien, men det (gamle) italienske navn, Capodistria, nævnes stadig på alle skilte.Der kan stadig ses mange italienske indflydelser i Kroatien. Den istriske kystlinie har mange karakteristiske byer nær vandet, f. eks. Pula, Porec, Rovinj og Umag. Glem ikke at besøge det smukke romerske amfiteater i Pula.

*Eksempel, 4 personer i standart mobilhome  med ankomst fra d. 2-7-2022 til og med 16-7-2022*

*Pris: pr. person i 14 dage 5.975 kr.*