«

»

Skiferie med Halvpension i 7 dage fra kun 4.965 kr.

Tæt på den berømte skisportsby Kitzbühel finder man dette familievenlige og meget alsidige skiområde. Her er der udfordringer for alle, for der er pister i alle sværhedsgrader og en fantastisk funpark.

.ski4

Skiområdet ligger på den snesikre nordside af Kitzbüheler Horn og er dejlig luftigt og har masser at byde på. Det er et afslappet og familievenligt skiområde,  med mange blå pister,   samt et godt udvalg af røde pister for de mere øvede skiløbere. Det familievenlige skiområde lokker med 60 afvekslende pistekilometer og 17 liftanlæg.

Ty4                                        Ski 2

Sporthotel Austria byder på en central, men stadig rolig beliggenhed, 100 m fra skiområdet i St. Johann. Her er gratis trådløs internetadgang, en hyggelig balkon med udsigt over de omkringliggende bjerge.

Gratis adgang til spa-området. Wellness faciliteterne omfatter sauna og dampbad. Der tilbydes også massagebehandlinger efter anmodning.

Hotelværelserne fremstår meget pæne og velholdte i den flotte østrigske stil.

St. Johann i Tyrol er en større by, som ligger godt placeret, kun 65 km fra Salzburg, 100 km fra Innsbruck og 125 km fra München. Der er togstation i byen

og masser af butikker og restauranter.

Ty3  TY 2

Pris eksempel på hotel værelse:

  •  7 dage i delt dobbeltværelse, inklusiv halvpension, i perioden  fra d. 7/1 – 2023 til d. 14/1 – 2023. Pris pr. person 4.965 kr.

Tillæg på turist takst for personer over 15 år pr. person pr. dag. 17 kr.

Mulighed for børnerabat under 12 år. Kontakt venligst  Nord og Syd Rejser