«

»

Sommerferie i Ungarn ved Balatonsøen Fra kun. 3.190 pr person I 14 dage kr.***

Sommerferie i Ungarn ved Balatonsøen, er et rigtig sommer paradis for danske familier, til fornuftige priser.

Füred Camping, er en stor, dejlig campingplads ved søen Balaton i Ungarn. Balatonsøen er med sin længde på 80 km og en gennemsnitsbredde på 8 km den største sø i vest- og central Europa. Campingpladsen er beliggende i den turistprægede by Balatonfüred ved den nordvestlige del af Balaton-søen. Campingpladsen har mange gæster og aktiviteter, men der er  god plads til at alle kan nyde solen på den græsklædte søbred, hvor hovedattraktionen er den enorme vandrutsjebane. Søen er lavvandet og børnevenlig, og der er en lille strand i nærheden, hvor  børnene kan lege.

Campingpladsen

På campingpladsen er der et væld af aktivitetsmuligheder og aktivitetsmedarbejderne tilbyder gerne gæsterne forskellige dagsprogrammer inden for campingpladsen. Der tilbydes for eksempel guidede busture med transport fra campingpladsen. Det giver  mulighed for at lære området og den nærved liggende hovedstad i Ungarns seværdigheder at kende. Campingpladsens receptionister kan anbefale talrige gode destinationer for cykelture, bilture og gåture på egen hånd. Hele området er udlagt meget familievenligt, men der er selvfølgelig også plads til ro og fred, hvis det er det, man foretrækker.

Vores mobilhuse og hytter byder på en god komfort for en afslappet ferie. Det som man selv skal medbringe er: sengelinned, viskestykker, håndklæder og  rengøringsmiddel. På ankomstdagen står mobilhuset til rådighed fra kl. 15.00  og på afrejsedagen, skal  man forlade dem inden kl. 10.00. På campingpladsen kan man betale kontant, med HUF eller Euro.  Vi accepterer Eurocard/Mastercard og Visa.

Faciliteter

– Vandrutschebane (> 10 m)
– Udendørs swimmingpool
– Legeplads
– Beliggende ved sø/sø med fritidsaktiviteter (max. 0,1 km)
– Animationsprogram (min. 2x om ugen -højsæson)
– Diskotek
– Internetadgang
– Vaskemaskine(r)
– Levnedsmidler: stort sortiment

Priser eksempel:

4 personer i standart mobilhome i 14 dage 3.190,00 kr. pr. person.

  ** Ungarn’s Tourist tax  25 kr. pr. dag for personer over 18, og skal betales på destinationen.

***prisen  gælder med ankomst lørdag og afrejse lørdag.

 

For mere info kontakt Nord & Syd rejser.  Tlf. 21 26 09 60 eller skriv til info@nordogsydrejser.dk.