Firma arrangement,  Ikke-kategoriseret,  Opdatering,  Rejser,  Vinterferie

7 Dages Nytårs ferie/ski med priser fra 5.550.kr.* pr. person inkl. Transport – Hytte og liftkort.

Idre Fjäll i Sverige er Nytårs/skiferie, når det er bedst. I har alle muligheder for at komme hjem med gode minder og oplevelser i bagagen – både med og uden ski.

Ski-in og ski-out i Idre Fjäll

Alpinområdet har ca. 32 kilometer pister i alle sværhedsgrader, og flere særdeles lange nedfarter – den længste er på hele 2800 meter. I Idre Fjäll er det næsten umuligt at bo uden at have ski-in og ski-out. Det betyder, at man undgår spildtid, ømme fødder af at gå til liften i skistøvler og så vinder man lige lidt ekstra tid på pisten – for slet ikke at tale om, at man kan være den første på pisten om morgenen.

Idre Fjäll er indrettet på en måde, så der er plads til alle uanset niveau. Dette skaber en god stemning og alle føler sig velkomne. Børn og nybegyndere risikerer ikke at gå i vejen for de øvede løbere, og man undgår derved, at de føler sig utilpasse ved at skulle øve sig.

De rutinerede skiløbere skal modsat ikke være bekymrede for at komme i karambolage med de mindre øvede, hvorfor også denne gruppe har mere frihed i deres skiløb. På Idre Fjäll er der plads til alle og en god atmosfære.

Andre aktiviteter

Selv hvis man har ømme ben efter en lang dag på ski, så skal man ikke kede sig i Idre Fjäll. Der er rig mulighed for at boltre sig i det indendørs badeland, tennisbaner, bowling og fitnessrum.

Idre Fjäll har flere gode restauranter og mulighed for afterski. Her kan vi i flæng nævne Restaurang Utsikten og PW Kök & Bar, der begge leverer både på menu, udsigt og stemning. Og søger I den perfekte afterski med livemusik, underholdning, kolde øl og gode drinks, så bør I tage en tur forbi Värdshuset, der er leveringsdygtig på alle ovenstående områder.

Hytterene.

Hyggelig bindingsværkshytte med plads til 5 personer. Hytten har åben planløsning med køkkenalrum, spiseplads og tv-hjørne med sofa. Brændeovnen varmer dejligt. Hytten har to soveværelser. Soveværelse 1 har dobbeltseng, soveværelse 2 har køjeseng hvor den nederste seng er 140 cm bred. Køkkenafdelingen er udstyret med komfur, mikroovn og køleskab med fryser. Her er toilet og bruser. Rygning og er ikke tilladt. Hytterne kan variere i forhold til indretning/planløsning.

Rejse info.

Afgang med bus fra DK. d. 27-12-2024. Om aften. Hjemkomst til DK. d. 4-1-2025. Om formiddagen.

Priser pr. Person ved :

1 : 5 personer i en hytte 5.550 kr.*

2 : 4 personer i en hytte 5.950 kr.

3 : 3 Personer i en hytte. 6.750 kr.

4 : 2 Personer i en hytte 8.250 kr.

For mere info eller spørgsmål vedrørende tur kontakt venligst på mail: nordogsydrejser@gmail.com

Ses vi 🙂

Skriv et svar