Kroatien

Istrien er den største halvø i Adriaterhavet. Halvøen ligger mellem Triestebugten og Kvarnerbugten. Langt det meste af halvøen ligger i Istria amt i det vestlige Kroatien. Vigtige byer i kroatisk Istrien inkluderer Pula, Poreč, Rovinj, Pazin, Labin, Motovun, Buzet og

Bølgende, grønne bakker, vinmarker, romerske amfiteatre og smukke middelalder byer – Istrien i det nordlige Kroatien minder meget om Italien, der ligger på den anden side af Adriaterhavet, med lavere priser og færre besøgende. Denne naturskønne halvø kaldes blandt andet for det nye Toscana og er blevet et populært rejsemål de seneste år. Vil du nyde god mad, kultur, historiske seværdigheder, krystalklart vand og smukt landskab, så er Istrien helt klart noget for dig.

Camping Park Umag

Camping Park Umag ligger ni km udenfor Novigrad, lige ved byen Umag. Campingpladsen strækker sig langs kystlinjen og har en lang småstensstrand. Den nederste del af bugten er yndlingsstedet for mange gæster. Desuden kan pladsen prale med luksuriøs camping i moderne mobilhomes.

Priser fra 3.400 kr. pr. person ved 4 personer i mobilhome. fra d. 8-7-2023 / 15-7-2023

For mere info kontakt på mail nordogsydrejser@gmail.com

Med venlig hilsen

Nord & Syd Rejser