Efterårsferie ved Gardasøen

Drømmer du om en ferie tæt på naturen og med masser af aktiviteter? Så er camping ved Gardasøen den perfekte mulighed for dig!

Gardasøen er kendt for sit krystalklare vand og smukke omgivelser, hvor du kan nyde alt fra solbadning og svømning til vandreture og cykelture. På vores campingplads har vi alt, hvad du behøver for en fantastisk ferieoplevelse.

Vi tilbyder store og veludstyrede campingpladser, hytter og mobilehomes. Vores faciliteter inkluderer swimmingpool, legeplads, tennisbane og restaurant med lækre lokale specialiteter.

Der er også masser af muligheder for at udforske området omkring Gardasøen. Besøg de charmerende byer som Sirmione, Peschiera eller Desenzano, oplev den smukke natur i nationalparken Parco dell’Alto Garda eller tag på en sejltur på søen.

Så book din campingferie ved Gardasøen allerede i dag og kom tæt på naturen og den italienske kultur! Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores campingplads.

Dejlig stor familiecampingplads

Camping Du Parc er en skøn campingplads for hele familien. Fra pladsen har du direkte adgang til den populære Gardasø og på pladsen finder du et dejligt poolkompleks med børnepool og vandrutsjebaner. På plænen ved vandet kan du nyde solens stråler og Gardasøen samt de mange aktiviteter på stranden og i vandet. På pladsen findes en glimrende restaurant hvor du kan forkæle dig selv efter en lang dag i solen. Her er et stort udvalg af italienske specialiteter og gode vine.